Välkommen till våra restaurerings- och lackeringstjänster

En dröm för många är att få ett modernt och nytt kök till sitt hem. Dock är detta en stor och kostsam renovering som inte alltid är den bästa lösningen. Därför erbjuder vi på Månssons Måleri, både lackering och sprutmålning av dina köksluckor och andra inredningsartiklar.

Lackering

Varför byta ut något som fyller en funktion och som passar just ditt hem? Att renovera köksluckor, skåpluckor och dörrar etc. är ett kostnadseffektivt och snabbt sätt som ger dig känslan av ett ”nytt” hem. Månssons Måleri har stor erfarenhet av lackering, sprutmålning och allt jobb däremellan. Våra kunder kan välja att lämna in renoveringsobjekten till oss eller så utför vi arbete hos dig, självklart erbjuder vi också montering när renoveringen är utförd.

Sprutmålning

Precis som lackering är sprutmålning ett effektivt och sparsamt sätt att få ett ”nytt” hem. Vi erbjuder sprutmålning av alla typer av luckor, dörrar och bord etc. Även om det är en kostnadseffektiv och snabb process, kräver det rätt utrustning, material och utrymme. Detta är något alla inte har tillgång till.

Trots rätt utrustning är det det svårt att få en jämn yta, inte minst vid sprutmålning där rinnande lack/färg är ett vanligt problem för de som saknar erfarenhet. Genom att anlita en professionell måleriservice slipper du tänka på kostsamma komponenter som lokal, material och utrustning. Dessutom får du ett perfekt och unikt resultat hos Månssons Måleri varje gång!

Köksluckor

Vi siktar alltid på att hålla en hög standard, både för miljön och våra projekt. Vår lackeringsanläggning tillåter oss att restaurerar köksluckor m.m. till perfektion med hjälp av ett stort utrymme, modern utrustning och erfarenhet. På Månssons Måleri är vår målsättning att alltid ge våra kunder ett professionellt bemötande och lackeringstjänster av högsta kvalitet.

Vid frågor eller intresse är du som kund varmt välkommen att

Kontakta oss